Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Ardennen (221)
Plaatsen
HAZEILLES (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in HAZEILLES. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in HAZEILLES. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in HAZEILLES betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in HAZEILLES hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in HAZEILLES:

Zomervakantie Atlas toppers in HAZEILLES

Vakantiehuis AU GROS TILLEUL

België Ardennen HAZEILLES

Uw woning

350 m², entree met vestibule en aparte toilet, enorme woonkamer met zithoek, tv, eethoek, open keuken met 8 kookplaten, professionele koeling, magnetron en afwasmachine, aparte eetzaal tevens seminiarieruimte en mezzanine.

Via de eiken trap komt u op de etage in een royale hal met twee slaapkamers elk met 1 tweepers. bed en 1 eenpers. bed, 3e slaapkamer met een tweepers. bed, badkamers met douche en dubbele wastafel, 2e badkamer met douche en wastafel. Het linkerdeel van de woning heeft eveneens een entree met garderobe en toilet, woonkamertje met eethoek, zithoek en keukentje met 4 kookplaten, 3e badkamer met douche en wastafel en het trappenhuis naar de etage. 1e Etage, 3e toilet en 4e badkamer met douche, dubbele wastafel, 4e en 5e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 eenpers. bed, 6e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Etage: 7e slaapkamer met 2 eenpers. bedden. Tuin met enorm grasveld, tuinmeubels en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen