Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Ardennen (221)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in HERBEUMONT. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in HERBEUMONT. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in HERBEUMONT betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in HERBEUMONT hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in HERBEUMONT:

Zomervakantie Atlas toppers in HERBEUMONT

Vakantiehuis MOULIN DE NAWES

België Ardennen HERBEUMONT

Locatie

Het in het zuiden van de Ardennen gelegen vakantiehuis Moulin de Nawes in Herbeumont is een waar monument, het molenrad is bewaard gebleven en de originele indeling is behouden. De Semois stroomt

letterlijk onder uw raam door en bij laag water kunt u op de eilandjes in de rivier komen. Herbeumont is een vriendelijk dorpje 20 km ten oosten van Bouillon waar u de nodige voorzieningen treft om uw vakantie tot een succes te maken en ligt in de prachtige vallei van de Semois. De Semois heeft zich op zeer bijzondere manier een weg gebaand door het landschap waardoor schiereilandjes zijn ontstaan die zoals Le Tombeau du G''eant in Ucimont, heel beroemd zijn geworden. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of kajakken. Vanuit deze streek vertrok Godfried van Bouillon met zijn duizenden kruisvaarders. Overigens kan zijn imposante burcht nog altijd bezocht worden. Naast de vakantiewoning ligt een prachtig terras aan het water met tuinmeubels, de hele omgeving is eigenlijk één grote tuin. Vakantiehuis Moulin de Nawes is als groepsaccommodatie de plek bij uitstek voor weekends met vrienden of familie.

Uw woning

360 m². Entree, de aparte keuken is uitgerust met 8 elektrische kookplaten, afwasmachine, koelkast, aparte vriezer, oven, wasmachine en droger. Daarnaast ligt de gezellige salon met open haard en videospeler. De sfeervolle eetzaal is uitgerust met een enorme open haard die als grill kan dienen, een bar met koeling, geluidsinstallatie met cd-speler. 1e Etage: 6 slaapkamers elk met 2 éénpers. bedden; 7e slaapkamer met 3 halfhoogslapers. 2 Badkamers elk met ligbad en toilet; 3e badkamer met douche en toilet. 2e Etage: 8e slaapkamer met 6 éénpers. bedden. Naast de woning ligt een prachtig terras aan het water met tuinmeubels, de hele omgeving is eigenlijk één grote tuin. Voor en naast de woning is ruim parkeergelegenheid.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen