Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Ardennen (221)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in HOUDRÉMONT. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in HOUDRÉMONT. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in HOUDRÉMONT betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in HOUDRÉMONT hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in HOUDRÉMONT:

Zomervakantie Atlas toppers in HOUDRÉMONT

Groepsaccommodatie LES ARPENTS VERTS

België Ardennen HOUDRÉMONT

Locatie

Houdrémont, een dorpje wat deel uitmaakt van de gemeente Gedinne, ligt 25 km ten noordwesten van Boullion. Boullion is een gezellig stadje aan de Semois met een geschiedenis die terug gaat naar

de tijd van de kruisvaarders in de middeleeuwen. Gedinne ligt temidden van de wouden van de Naamse Ardennen. U kunt hier urenlang lopen of fietsen zonder iemand tegen te komen. Een prima uitvalsbasis voor culturele en sportieve activiteiten. Deze functioneel ingerichte woning is geschikt voor 66 personen.

Uw Woning

510 m²: Zitkamer. Eetkamer met bar. Professionele keuken met 8 kookplaten, 2 ovens, magnetron en afwasmachine. Kleine zitruimte met ktv en video. Ruim terras met barbecue en tuinmeubelen. 1e Etage: Slaapzaal met 3 stapelbedden, 3 éénpers. bedden en 3 wastafels; 2e slaapzaal met 4 stapelbedden en 2 wastafels; 3e slaapkamer met 4 stapelbedden, 1 éénpers. bed en 3 wastafels. Doucheruimte met 3 douchecabines. Toiletruimte met 3 toiletten; 2e toiletruimte met 1 toilet en 1 urinoir. 2e Etage: 3 slaapkamers met ieder 1 stapelbed, 2 éénpers. bedden en wastafel. 2e Doucheruimte met 2 douchecabines. 3e Toiletruimte met 2 toiletten; 4e toiletruimte met 2 toiletten en 2 urinoirs. Bijgebouw via overdekte loopbrug. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 3 stapelbedden, 1 éénpers. bed en 2 wastafels; 9e slaapkamer met 3 stapelbedden en 2 wastafels; 10e en 11e slaapkamer met elk 1stapelbed, 2 éénpers. bedden en 2 wastafels. 3 Douchecabines en 3 toiletten .

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen