Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Ardennen (221)
Plaatsen
NY (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in NY. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in NY. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in NY betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in NY hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in NY:

Zomervakantie Atlas toppers in NY

Groepsaccommodatie ESPINETTE ADVENTURE

België Ardennen NY

Locatie

Espinette Adventure de uitvalsbasis voor adventure activiteiten. U loopt zo het bos in en in de buurt zijn er allerlei adventure activiteiten. Zo is er het stadje Hotton (5 km) met zijn

grotten van 1001 nachten, Durbuy ligt op 15 km. Espinette Adventure is gelegen op bungalowpark L'Espinette B-6990/1. Het is vooral geschikt als groepsaccommodatie voor schoolklassen en sportverenigingen.

Uw Woning

470 m². B.G.: grote (eet)zaal met bar, zithoek en terras. Professioneel uitgeruste keuken met 8 kookplaten, oven, koeling, diepvries en aparte afwaskeuken. 1e Etage: 2 slaapzalen met elk 8 stapelbedden aansluitend voldoende douches en toiletten; 2 slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden aansluitend badkamer met douche en toilet.

Extra's

Er kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van bungalowpark L'Espinette. Bent u met meer dan 36 personen dan is het mogelijk tegen speciale tarieven bungalows te huren in L'Espinette.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen