Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Plaatsen
Ollomont (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Ollomont. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Ollomont. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Ollomont betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Ollomont hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Ollomont:

Zomervakantie Atlas toppers in Ollomont

Vakantiehuis Ollomont

België Belgische ardennen Ollomont

Een heerlijk huis wat aan de buitenkant niet doet vermoeden dat u binnen bijna alles aantreft wat een vakantie net dat beetje extra geeft. Want zeg nou zelf, een wasmachine, droger, garage

zijn wellicht niet noodzakelijk maar als het aanwezig is, is dat mooi meegenomen. Bij de woning heeft u een grote deels aflopende omheinde tuin. Verkeer is er nauwelijks. Entree, sfeervolle woonkamer met open haard, ruime goed ingerichte woonkeuken met o.a. vaatwasser, tussenhal met wasmachine en droger, extra toilet, 3 slaapkamers met in totaal zes 1. persoonsbedden ( tegen elkaar aan te schuiven ) , badkamer met douche en toilet. Verder: ktv, cv, open haard, garage, wasmachine, droger, tuin met zitje Bedlinnen kunt u huren ( 10,- p.p. ) of zelf meenemen, handlinnen neemt u zelf mee, een kinderbedje is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 355,00