Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Plaatsen
Pailhe (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Pailhe. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Pailhe. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Pailhe betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Pailhe hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Pailhe:

Zomervakantie Atlas toppers in Pailhe

Vakantiehuis Pailhe

België Belgische ardennen Pailhe

Dit huis mag met recht een topper genoemd worden. De inrichting is zonder meer luxueus en comfortabel te noemen. Bij de woning hoort een leuke tuin met zitgelegenheid en terras. De kinderen

kunnen hier veilig spelen. De woning is vrijstaand en wordt door u alleen bewoond Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort, aparte eetkamer, keuken, vijf slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en tien 1-pers. bedden, badkamer met douche en badkamer met ligbad. Verder: CV KTV en video, telefoon, afwasmachine, terras en parkeerplaats bij de woning. Bed - en handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed is aanwezig en het water betaalt u naar verbruik. Huisdieren zijn toegestaan. N.B.:wisseldag is op vrijdag.De eindreiniging dient u zelf te verrichten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 400,00