Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Luxemburg (67)
Plaatsen
Arsdorf (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Arsdorf. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Arsdorf. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Arsdorf betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Arsdorf hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Arsdorf:

Zomervakantie Atlas toppers in Arsdorf

Vakantiewoningen Arsdorf

België Luxemburg Arsdorf

De eigenaresse heeft veel zorg besteed aan de inrichting en deze is zonder twijfel zeer smaakvol te noemen, en bovendien met de modernste materialen afgewerkt. Als het weer wat slechter is, kunnen

de kinderen terecht in de grote speelkamer met o.a. tafeltennis en tafelvoetbal. Een fitnessruimte is ook aanwezig. Tegen een kleine vergoeding kunt u ook gebruik maken van de sauna en wasmachine. Entree, grote woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en twee goede slaapmogelijkheden (luxe bedbank), open keuken, twee slaapkamers met in totaal één 2- pers.bed en twee stapelbedden, badkamer met ligbad. Verder: CV, telefoon, KTV, en parkeerplaats en garage bij de woning. Er is tevens een stukje tuin met zitje en barbecue. Bed- en handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed kan geplaatst worden en huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderstoel, commode en opblaasbaar zwembad zijn aanwezig. N.B. u wordt vriendelijk verzocht om niet in de woning te roken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen