Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Luxemburg (67)
Plaatsen
Bettel (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bettel. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bettel. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bettel betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bettel hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bettel:

Zomervakantie Atlas toppers in Bettel

Vakantiewoning Bettel

België Luxemburg Bettel

Prachtig groot huis met verdeeld over de verdiepingen een aantal fraaie grote woningen. De ligging is bijzonder mooi met vanaf het balkon een fraai uitzicht over het dal en de bossen. Het

huis ligt vlakbij de chalets met referentienummer 058-062. In het huis vindt u nog een grote speelruimte met o.a. poolbiljart en tafelvoetbal. De woning is bijzonder ruim en licht. Een leuke bestemming. Deze woning heeft een ruime woonkamer met 2-pers. slaapbank en een goed uitgeruste keuken. De woning heef één slaapkamer en een badkamer met douche. De woning heeft één 2-pers. bed met 1- pers. matrassen en 1- pers. dekbedden Verder: Sat TV, balkon en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen dient u zelf mee te nemen, kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn tegen een vergoeding toegestaan (? 3,= per dag). N.B.: de kosten voor electra en verwarming worden alleen van 1 november tot 1 april berekend!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Chalet Bettel

België Luxemburg Bettel

Aan de rand van Bettel, aan een landweg die direct de bossen invoert, liggen deze vijf fraaie vrijstaande chalets. De woning is netjes ingericht en biedt vanaf het terras een fraai panorama

over het dal. Entree, woonkamer met zitcomfort, goed uitgeruste keuken, drie slaapkamers met in totaal één 2-pers. bed en zes 1-pers. bedden, badkamer met douche. Verder: Sat TV, terras met zitje en parkeergelegenheid bij de woning. Bed –en handlinnen zelf meenemen, kinderbed aanwezig en huisdieren tegen een vergoeding van € 3,= per dag. N.B.: de kosten voor electra en verwarming worden alleen van 1 november tot 1 april in rekening gebracht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen