Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Luxemburg (67)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Enscherange. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Enscherange. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Enscherange betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Enscherange hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Enscherange:

Zomervakantie Atlas toppers in Enscherange

Vakantiehuis Enscherange

België Luxemburg Enscherange

Aan de rand van het dorp, direct aan het beekje, ligt deze prachtige watermolen. Deze is nog steeds in gebruik en u kunt deze ook onder begeleiding bezoeken. Uw vakantiehuis bevindt zich

direct naast de molen en het betreft hier de voormalige molenaarswoning. De vakantiewoning is geheel gemoderniseerd naar hedendaagse maatstaaf maar blijft een geweldig leuk huis met een hoog herberggehalte. Het heeft een lekkere ruime keuken met o.a. vaatwasser, ruime slaapkamers en een groot terras achter het huis. Entree, hal, woonkeuken met eettafels, woon-slaapruimte met drie 1-pers. bedden en 2 ( slaap)banken, op de 1e verdieping vier slaapkamers met in totaal 15 1- pers bedden ( kunnen ook tegen elkaar aan) , twee douches. Verder, groot terras, vaatwasser Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen neemt u zelf mee, kinderbed is op aanvraag aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen