Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Luxemburg (67)
Plaatsen
Fouhren (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Fouhren. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Fouhren. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Fouhren betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Fouhren hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Fouhren:

Zomervakantie Atlas toppers in Fouhren

Vakantiehuis Fouhren

België Luxemburg Fouhren

Uw vakantiehuis bewoont u geheel alleen en staat naast het huis van de nederlandse eigenaar. De inrichting is eenvoudig maar knus en gezellig. Zeer geschikt voor een familie met kinderen of een

echtpaar. Voor de woning heeft u een stukje tuin met zitgelegenheid, van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving van Fouhren. Prima locatie om Luxemburg te ontdekken. Entree, woonkamer met eettafel en zitstoelen, kleine keuken, twee slaapkamers met in totaal een 2 pers. bed en een stapelbed, badkamer met douche.Verder: CV, TV, telefoon bij eigenaar, tuin en balkon met zitje, barbecue. Bed- en handlinnen dient u zelf mee te nemen, huisdieren zijn niet toegestaan en een kinderbed is aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen