Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Luxemburg (67)
Plaatsen
Greisch (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Greisch. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Greisch. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Greisch betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Greisch hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Greisch:

Zomervakantie Atlas toppers in Greisch

Bungalow Vakantie Greisch

België Luxemburg Greisch

U beschikt over een mooie Finse, geheel uit hout bestaande, bungalow. De inrichting is luxe en biedt optimaal comfort. Rondom de open haard c.q. houtkachel bevindt zich een gezellige zithoek, waar u

zeker vele avonden door zult brengen. Het hout wordt gratis beschikbaar gesteld en deze houtkachel is in staat om ook in de winter het hele huis goed te verwarmen. Entree, grote woonkamer, open keuken, vier slaapkamers met in totaal een 2-pers. bed en vier 1-pers. bedden. badkamer met douche en twee separate toiletten.Verder: CV, TV, afwasmachine,wasmachine, diepvries en een grote tuin rondom met meerdere betegelde en overdekte terrassen met tuinmeubilair. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld tegen een verplichte vergoeding van € 3,= per persoon per wissel, handlinnen brengt u zelf mee, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen