Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Luxemburg (67)
Plaatsen
Woltzdal (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Woltzdal. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Woltzdal. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Woltzdal betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Woltzdal hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Woltzdal:

Zomervakantie Atlas toppers in Woltzdal

Chalet Woltzdal

België Luxemburg Woltzdal

Camping Woltzdal ligt in het dal van de Woltz, 6 km ten noorden van het toeristische stadje Clervaux. Clervaux is vooral bekend om de Benedictijnenabdij St. Maurice die hoog boven het stadje ligt.

De abdij herbergt een van de grootste verzameling boeken. Daarnaast vindt men in het kasteel van Clervaux de fototentoonstelling The Family of Man, een fototentoonstelling over mensen van alle volkeren in gelijksoortige omstandigheden die over de hele wereld is gereisd en hier zijn vaste plaats heeft gevonden, een tentoonstelling over het Ardennenoffensief en van miniaturen van de Luxemburgse kastelen. In Luxemburg zijn zeer veel kastelen te bezoeken, waarvan er enkele zeer fraai zijn gerestaureerd, zoals o.a. het kasteel in Vianden, een voormalig bezit van het Nederlandse koningshuis. Vlakbij de camping is een spoorweghalte van waaruit men heel gemakkelijk door het land kan reizen. Openbaar vervoer is in Luxemburg heel goedkoop, zeker als men gebruik maakt van de Luxemburg Card met gratis entree in heel veel attracties. Direct vanaf de camping leiden fraaie wandel- en mountainbikes door de prachtige bossen. Met wat geluk zie je daar nog reeën, vossen en wilde zwijnen, of de zeldzame zwarte ooievaar. Het gebied is ook zeer rijk aan voormalige watermolens. Het chalet “Sasseltermillen” ligt centraal op de camping, met een eigen parkeerplaats en een eigen tuin met veel privacy. Het is een zeer ruim houten chalet met o.a. centrale verwarming. Het chalet beschikt over een zeer ruime woonkamer met twee persoons slaapbank, een slaapkamer met twee persoons bed, een slaapkamer met stapelbed en een douche-toiletruimte In de woonkamer is een TV met o.a. Nederlandse zenders en een radio. Er is een ruime 6 persoons eethoek, een complete open keuken met koelkast, alle kookgerei, serviesgoed en bestek. Er is centrale verwarming in alle kamers. Dekbedden en bedlinnen zijn aanwezig en in de huurprijs begrepen. Het bedlinnen wordt bij een langer verblijf elke week ververst. Handlinnen dient U zelf mee te brengen. Kinderstoel en kinderbedje zijn tegen meerprijs te huur, huisdieren zijn in het chalet niet toegestaan. NB. de camping is geopend van het weekend voor Pasen tot eind oktober. Buiten deze periode is het wel mogelijk het chalet 049 te huren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen