Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
België (490)
Regio's
Vlaanderen (21)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in KAASKERKE DIKSMUIDE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in KAASKERKE DIKSMUIDE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in KAASKERKE DIKSMUIDE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in KAASKERKE DIKSMUIDE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in KAASKERKE DIKSMUIDE:

Zomervakantie Atlas toppers in KAASKERKE DIKSMUIDE

Groepsaccommodatie DE NOORBOOM

België Vlaanderen KAASKERKE DIKSMUIDE

Locatie

Deze prachtig verbouwde Vlaamse hoeve ligt op slechts 10 km van de badplaats Nieuwpoort en op 50 km ten zuidwesten van Brugge. Het weidse, afwisselende landschap is zeer geschikt voor fietstochten

ook met kinderen. In het huis is alles aanwezig voor een heerlijk relaxweekend. U beschikt over een privé-binnenzwembad, sauna en jacuzzi en sport- en spelmogelijkheden ter plaatse. De Vlaamse kust ligt op slechts 10 km van deze fijne vakantiewoning..

Uw Woning

In totaal verdeeld over drie gebouwen, 680 m². 1e Gebouw: ingericht als woonruimte met grote eetzaal, een kinderhoekje en open haard (gas), open keuken met 5 gaskookplaten, oven, magnetron, afwasmachine, vestibule met 2 aparte toiletten. 1e Etage: mezzanine met zithoek, ktv, video, stereo-installatie met cd-speler. 2e Gebouw: entree, 2 aparte toiletten. Slaapkamer met stapelbed, badkamer met douche; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2e badkamer met douche; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2 slaapkamers met 1 tweepers. bed; 6e slaapkamer met 2 tweepers. bedden. 3e Badkamer met ligbad en toilet; 4e badkamer met douche. 2e Etage: 3 slaapkamers met 1 tweepers. bed. 5e Badkamer met douche. 3e Gebouw: entree met jacuzzi (8 pers), sauna met rustruimte en dompelbad, binnenzwembad (10 x 5,50 x 1,50 m) met zitjes. 1e Etage: 3 slaapkamers met 1 tweepers. bed; 13e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2 éénpers. bedden. Op de gang: 2 douches en een toilet. Tussen de gebouwen ligt een grote binnenplaats met barbecuehoek met picknickbanken, een terras met tuinmeubelen. Rondom ligt een heerlijke tuin (1 ha) met een volleybalveldje, enkele speeltoestellen voor de kleintjes en een boomgaard.

Bijzonderheden

U kunt het zwembad laten voorverwarmen ? 150, u dient dit bij boeking op te geven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen