Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Allgäu (16)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in RAVENSBURG TALDORF. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in RAVENSBURG TALDORF. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in RAVENSBURG TALDORF betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in RAVENSBURG TALDORF hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in RAVENSBURG TALDORF:

Zomervakantie Atlas toppers in RAVENSBURG TALDORF

Vakantiewoning GRAD

Duitsland Allgäu RAVENSBURG TALDORF

Locatie

Net even boven de Bodensee maakt vakantiewoning Grad deel uit van het dorpje Taldorf. Dit plaatsje ligt tussen Ravensburg en Friedrichshafen. Het Bodenmeer vormt een deel van de grens tussen Duitsland en

Zwitserland. De oevers van dit grote meer, dat 15 km breed en 74 km lang is, bieden volop watersportmogelijkheden. Maar ook voor dagtrips is er voldoende te doen. Bloemeneiland Mainau is een lust voor het ook, de 11e eeuwse Romaanse kathedraal van Konstanz een juweeltje te noemen en op het schiereiland Reichenau staat een benedictijnse abdij. Wandelen in de mooie omgeving is natuurlijk ook een heerlije bezigheid. Naderhand even nagenieten op één van de 3 terrasjes op het binnenhof bij uw vakantiehuis maakt de dag compleet. Vakantiewoning Grad ligt heerlijk rustig aan de rand van het dorp, grenzend aan een weiland.

Uw woning

65 m². 1e Etage via buitentrap te bereiken, woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. 2 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin (binnenhof) met 3 terrasjes met terrasmeubels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen