Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bischofsmais. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bischofsmais. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bischofsmais betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bischofsmais hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bischofsmais:

Zomervakantie Atlas toppers in Bischofsmais

Appartement Bischofsmais

Duitsland Beierse woud Bischofsmais

De appartementen zijn ongeveer 39 m2 en bieden plaats aan 4 personen. De inrichting is prima in orde en u heeft de beschikking over een balkon. Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en

een eettafel, open keuken met magnetron, een slaapkamer (gescheiden van de woonkamer middels een gordijn) met twee 1-pers. bedden, een slaapkamer met een stapelbed, badkamer met douche en toilet. Sat-tv kunt u huren voor 4 euro per dag of u neemt zelf een toestel mee. Bed-en handlinnen kunt u huren (7 Euro per wissel) of zelf meenemen. Een huisdier is 5 Euro per dag. Gemeenschappelijke parkeerplaats. Er zijn verder geen bijkomende kosten. Een kinderbed en een kinderstoel wordt indien gewenst beschikbaar gesteld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 364,00