Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Drachselried. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Drachselried. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Drachselried betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Drachselried hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Drachselried:

Zomervakantie Atlas toppers in Drachselried

Bungalow Vakantie Drachselried

Duitsland Beierse woud Drachselried

In deze bungalow zult het u aan niets ontbreken. De eigenaar heeft er zorg aan besteed en de inrichting is keurig in orde. Omdat de woning aan de bosrand gelegen is, loopt

u zo de ongerepte natuur in. Een grote tuin met tuinmeubilair complementeert het geheel. Eigen entree, woonkamer, keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en twee 1-pers. bedden, twee badkamers beide met douche. Verder: vloerverwarming, KTV, garage, balkon, tuin met tuinmeubelen en barbecue. Bedlinnen is aanwezig, handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan. Wasmachine aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 356,00