Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in ESCHLKAM WARZENRIED. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in ESCHLKAM WARZENRIED. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in ESCHLKAM WARZENRIED betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in ESCHLKAM WARZENRIED hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in ESCHLKAM WARZENRIED:

Zomervakantie Atlas toppers in ESCHLKAM WARZENRIED

Vakantiewoning M?LLER

Duitsland Beierse woud ESCHLKAM WARZENRIED

Locatie

Vakantiewoning M?ller staat in het kleine dorpje Warzenried. Het dorp ligt in het hart van het Beierse Woud, ca. 30 km ten oosten van Cham. Het plaatsje ligt dichtbij de Tsjechische grens,

waardoor u gemakkelijk een bezoekje kunt brengen aan Tsjechi? tijdens uw vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van Plzen, de ?geboorteplaats? van het pilsje? Wandelen kan volop in het Nationale Park Beierse Woud, hier wachten 6000 km aan wandelwegen op u. U bewoont de begane grond van dit landhuis. De bovenetage met eigen entree is permanent verhuurd aan een werkend echtpaar. Desondanks woont u in dit vakantiehuis heerlijk rustig en heeft u veel privacy. U beschikt over een eigen grillhut. Vakantiewoning M?ller is een prima woning voor een prima prijs!

Uw woning

80 m?. Entree. Woonkamer met zithoek, eethoek, radio/cd speler en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en oven. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 ??npers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gedeeltelijk overdekt terras met zitje en barbecue. U kunt ook gebruik maken van de tuin met ligweide en schommel.

Extra's

Eigen grilhut met overdekt terras en zitje. Er is een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning MÜLLER

Duitsland Beierse woud ESCHLKAM WARZENRIED

Locatie

Vakantiewoning Müller staat in het kleine dorpje Warzenried. Het dorp ligt in het hart van het Beierse Woud, ca. 30 km ten oosten van Cham. Het plaatsje ligt dichtbij de Tsjechische grens,

waardoor u gemakkelijk een bezoekje kunt brengen aan Tsjechië tijdens uw vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van Plzen, de ?geboorteplaats? van het pilsje? Wandelen kan volop in het Nationale Park Beierse Woud, hier wachten. 6000 km aan wandelwegen op u. U bewoont de begane grond van dit landhuis. De bovenetage met eigen entree is permanent verhuurd aan een werkend echtpaar. Desondanks woont u in dit vakantiehuis heerlijk rustig en heeft u veel privacy. U beschikt over een eigen grillhut. Vakantiewoning Müller is een prima woning voor een prima prijs!

Uw woning

80 m². Entree. Woonkamer met zithoek, eethoek, radio/cd speler en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en oven. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gedeeltelijk overdekt terras met zitje en barbecue. U kunt ook gebruik maken van de tuin met ligweide en schommel.

Extra's

Eigen grilhut met overdekt terras en zitje. Er is een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen