Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Kirchdorf Waldhaus. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Kirchdorf Waldhaus. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Kirchdorf Waldhaus betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Kirchdorf Waldhaus hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Kirchdorf Waldhaus:

Zomervakantie Atlas toppers in Kirchdorf Waldhaus

Vakantiewoningen Kirchdorf Waldhaus

Duitsland Beierse woud Kirchdorf Waldhaus

Deze bevindt zich op de 1ste etage van dit vrijstaande huis, welke aan de bosrand is gelegen. De woning is comfortabel ingericht en is ruim van opzet, getuige de drie slaapkamers. Het

balkon geeft u een fijn uitzicht over de omgeving. Tevens heeft u de beschikking over een ligweide met tuinstoelen. Entree, verblijfsruimte, woonkeuken, drie slaapkamers met in totaal drie 2-pers. bedden, twee badkamers met douche.Verder: CV, TV, balkon en parkeerplaats bij de woning. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 15,- per verblijf.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 155,00