Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Neuschönau. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Neuschönau. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Neuschönau betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Neuschönau hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Neuschönau:

Zomervakantie Atlas toppers in Neuschönau

Vakantiewoning Neuschönau

Duitsland Beierse woud Neuschönau

Net buiten de dorpskern gelegen huis met daarin de goed verzorgde appartementen. De indeling is gelijk per verdieping en ook de uitrusting is voor elk appartement van hetzelfde goede niveau. Woning 841

is enigszins anders ingericht en bevindt zich ook niet direct in het appartementenhuis, maar er direct naast. Achter het huis is een lekkere tuin waar de kinderen vrij kunnen spelen, ook omdat er nauwelijks verkeer is. In de directe omgeving van Neuschönau zijn diverse zwembaden en overige sport- en recreatiemogelijkheden. Gezien de mogelijkheid om meerdere vakantiewoningen te reserveren is dit de ideale locatie voor meerdere gezinnen of een groter gezelschap! Woningen 835 tot en met 838 zijn gelijk van indeling; woningen 835 en 836 zijn op de begane grond en woningen 837 en 838 zijn op de eerste verdieping. De woningen zijn voor maximaal 4 personen: entree, woonkamer met bankstel en eethoek, open keuken, twee slaapkamers met elk een 2-pers. bed, badkamer met douche en toilet, balkon of terras. Woningen 839 en 840 (gelijk van indeling en gelegen op de tweede etage); de woningen zijn voor 2 tot 4 personen: entree, woonkamer met 2-pers. slaapbank, open keuken, slaapkamer met een 2-pers.bed, badkamer met douche en separaat toilet. Woning 841 bevindt zich in het aangrenzende gebouw op de begane grond en is geschikt voor maximaal 4 personen: entree, woonkamer met bankstel, gesloten keuken met eethoek, twee slaapkamers met in totaal een 2-pers.bed en een stapelbed, badkamer met ligbad en toilet. Verder (geldt voor alle woningen): sat-TV, CV, parkeerplaats voor de woningen en terras of balkon met zitmeubilair. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan. Buiten de toeristenbelasting kennen deze woningen geen bijkomende kosten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 225,00