Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
AUW (3)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in AUW. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in AUW. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in AUW betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in AUW hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in AUW:

Zomervakantie Atlas toppers in AUW

Vakantiewoning M?HLENHOF

Duitsland Eifel AUW

Locatie

Vakantiewoning M?hlenhof ligt in het plaatsje Auw, een rustig dorpje in het Duits-Luxemburgse natuurpark. Deze vakantieboerderij ligt 20 km ten noordoosten van Pr?m en slechts 2 km van de Belgische grens. De

hoeve ligt op 1 km van het dorp en op slechts 500 m van een meertje. Het landschap van het natuurpark biedt u prachtige vergezichten. Door de gunstige ligging kunt u makkelijk uitstapjes maken naar Belgi? of Luxemburg. Ook kunt u de prachtige natuur ontdekken in de verschillende natuurparken die u in de omgeving vindt. Op de boerderij zijn poezen en andere kleine dieren. Koeien melken en een ritje met de tractor zijn op verzoek allemaal mogelijk. Uw kinderen zullen dat niet snel vergeten. Uw verzorgde en geheel gerenoveerde vakantiehuis bevindt zich in het gebouw waar ook de eigenaar woont. Uw appartement is compleet en comfortabel ingericht. Er is weekend- en midweekverblijf mogelijk. U bewoont de begane grond aan de linkerzijde van vakantiewoning M?hlenhof.

Uw woning

100 m?. Entree met kastruimte, grote eetkeuken met gezellige eethoek, moderne keuken met 4 kookplaten, kaffeemachine, waterkoker, oven en afwasmachine. Woonkamer met zithoek (tevens 2 pers. slaapbank), ktv en directe toegang tot uw terras en tuin. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 ??npers. bedden (1 x 140 cm en 1 x 90 cm). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gemeenschappelijk tuin met overdekt terras, tuinmeubelen, electrische barbecue en schommel en speeltoestellen.

Extra's

U beschikt over een schommel en glijbaantje voor de kinderen. Melkkoeien, kalfjes in het juiste jaargetijde en poezen.

Winter

In de winter zijn er ski mogelijkheden op Der Schwarzer Mann, 8 km van uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning MÃÂœHLENHOF

Duitsland Eifel AUW

Locatie

Vakantiewoning MÃŒhlenhof ligt in het plaatsje Auw, een rustig dorpje in het Duits-Luxemburgse natuurpark. Deze vakantieboerderij ligt 20 km ten noordoosten van PrÃŒm en slechts 2 km van de Belgische grens. De

hoeve ligt op 1 km van het dorp en op slechts 500 m van een meertje. Het landschap van het natuurpark biedt u prachtige vergezichten. Door de gunstige ligging kunt u makkelijk uitstapjes maken naar België of Luxemburg. Ook kunt u de prachtige natuur ontdekken in de verschillende natuurparken die u in de omgeving vindt. Op de boerderij zijn poezen en andere kleine dieren. Koeien melken en een ritje met de tractor zijn op verzoek allemaal mogelijk. Uw kinderen zullen dat niet snel vergeten. Uw verzorgde en geheel gerenoveerde vakantiehuis bevindt zich in het gebouw waar ook de eigenaar woont. Uw appartement is compleet en comfortabel ingericht. Er is weekend- en midweekverblijf mogelijk. U bewoont de begane grond aan de linkerzijde van vakantiewoning MÌhlenhof.

Uw woning

100 m². Entree met kastruimte, grote eetkeuken met gezellige eethoek, moderne keuken met 4 kookplaten, kaffeemachine, waterkoker, oven en afwasmachine. Woonkamer met zithoek (tevens 2 pers. slaapbank), ktv en directe toegang tot uw terras en tuin. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden (1 x 140 cm en 1 x 90 cm). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gemeenschappelijk tuin met overdekt terras, tuinmeubelen, electrische barbecue en schommel en speeltoestellen.

Extra's

U beschikt over een schommel en glijbaantje voor de kinderen. Melkkoeien, kalfjes in het juiste jaargetijde en poezen.

Winter

In de winter zijn er ski mogelijkheden op Der Schwarzer Mann, 8 km van uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning MÜHLENHOF

Duitsland Eifel AUW

Locatie

Vakantiewoning Mühlenhof ligt in het plaatsje Auw, een rustig dorpje in het Duits-Luxemburgse natuurpark. Deze vakantieboerderij ligt 20 km ten noordoosten van Prüm en slechts 2 km van de Belgische grens. De

hoeve ligt op 1 km van het dorp en op slechts 500 m van een meertje. Het landschap van het natuurpark biedt u prachtige vergezichten. Door de gunstige ligging kunt u makkelijk uitstapjes maken naar België of Luxemburg. Ook kunt u de prachtige natuur ontdekken in de verschillende natuurparken die u in de omgeving vindt. Op de boerderij zijn konijnen en andere kleine dieren. Koeien melken en een ritje met de tractor zijn op verzoek allemaal mogelijk. Uw kinderen zullen dat niet snel vergeten. Uw verzorgde en geheel gerenoveerde vakantiehuis bevindt zich in het gebouw waar ook de eigenaar woont. Uw appartement is compleet en comfortabel ingericht. Er is weekend- en midweekverblijf mogelijk. U bewoont de begane grond aan de linkerzijde van vakantiewoning Mühlenhof.

Uw woning

100 m². Entree met kastruimte, grote eetkeuken met gezellige eethoek, moderne keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en afwasmachine. Woonkamer met satelliet-ktv en directe toegang tot uw terras en tuin. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bed en 1 stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gemeenschappelijk tuin met overdekt terras, tuinmeubelen, barbecue en speeltoestellen.

Extra's

U beschikt over een schommel en glijbaantje voor de kinderen.

Winter

In de winter zijn er ski mogelijkheden op Der Schwarzer Mann, 8 km van uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 5.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen