Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Birresborn. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Birresborn. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Birresborn betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Birresborn hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Birresborn:

Zomervakantie Atlas toppers in Birresborn

Vakantiehuis Birresborn

Duitsland Eifel Birresborn

Dit halfvrijstaande huis staat op monumentenzorg en is zeer karakteristiek. De inrichting is keurig verzorgd en zeer geschikt voor een grote familie. Vanuit de woning die centraal in Birresborn ligt loopt u

zo de vrije natuur in. De woning bestaat uit de begane grond, 1e en 2e etage. Entree, woonkamer met zitcomfort en grote eettafel, aparte keuken, vier slaapkamers met in totaal vier 2-pers. bedden en een stapelbed, op de slaapkamer met het stapelbed bevindt zich de sauna, drie badkamers allen met douche en toilet, een badkamer heeft nog een extra ligbad. Een wasmachine, een droger en een sauna is aanwezig. Bed – en handlinnen is aanwezig. Een kinderbed kan geplaatst worden en huisdieren zijn op aanvraag. NB : Er zijn géén bijkomende kosten !!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 630,00