Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Dasburg (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Dasburg. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Dasburg. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Dasburg betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Dasburg hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Dasburg:

Zomervakantie Atlas toppers in Dasburg

Vakantiewoningen Dasburg

Duitsland Eifel Dasburg

Aan de rand van Dasburg staat dit grote, vrijstaande huis dat plaats biedt aan 13 personen. Uw vakantiewoning beslaat de begane grond en de eerste verdieping. Tevens kunt u gebruik maken van

de achter het huis gelegen ruime en omheinde tuin, van waaruit u een mooi uitzicht heeft over het Ourdal. Begane grond: entree, hal, woonkamer met eethoek, compleet ingerichte keuken, twee slaapkamers (beide met badkamer met douche en toilet) met twee 2-pers. bedden en balkon. 1e Verdieping: hal, vier slaapkamers (alle met badkamer met douche en toilet), waarvan 2 met een 2-pers.bed en twee met in totaal vijf 1-pers.bedden. Verder: CV, kabel-KTV, telefoon, balkon, ruime tuin, parkeergelegenheid bij de woning. Bed en handlinnen kunt u huren tegen een vergoeding van € 4,- per persoon (graag bij de boeking opgeven), een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 20,- per week per hond. Bij een bezetting van meer dan 10 personen geldt een meerprijs van € 40,- per persoon per week, welke ter plekke is te voldoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 575,00