Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Freisheim (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Freisheim. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Freisheim. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Freisheim betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Freisheim hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Freisheim:

Zomervakantie Atlas toppers in Freisheim

Vakantiewoningen Freisheim

Duitsland Eifel Freisheim

De vakantiewoningen bevinden zich op een oorspronkelijk boerenhof. De woning is gezellig ingericht en biedt plaats aan vier personen. Op dit boerenhof zijn diverse verse levensmiddelen verkrijgbaar. Op de locatie is een

klein restaurantje aanwezig waar u kunt genieten van locale producten en specialiteiten. Eenmaal per week organiseert Bauer'n Schmitz een gezellige grillavond. Woonkamer, complete keuken, drie slaapkamers waarvan één op de begane grond met in totaal twee 2-pers. bedden en één 1-pers. bed en badkamer met ligbad.Verder: gasverwarming, KTV en parkeerruimte bij de woning. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed is op aanvraag en huisdieren zijn toegestaan.N.B. De indeling van de 4-pers. vakantiewoning is gelijk aan die van de 5-pers. met dien verstande dat de 4-pers. drie slaapkamers heeft met in totaal één 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden en een badkamer met douche.N.B. U dient tevens het waterverbruik te betalen ad. € 1,50 per m3.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 175,00