Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Grosskampenberg. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Grosskampenberg. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Grosskampenberg betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Grosskampenberg hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Grosskampenberg:

Zomervakantie Atlas toppers in Grosskampenberg

Vakantiehuis Grosskampenberg

Duitsland Eifel Grosskampenberg

Dit huis bewoont u geheel alleen en biedt volop plaats aan een grote groep of twee gezinnen. De inrichting is keurig en compleet en de keuken is zeer ruim. Bij de woning

hoort een grote tuin met tuinmeubelen. Entree, woonkamer, keuken, vier slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en vier 1-pers. bedden, badkamer met ligbad.Verder: CV, TV en parkeerplaats voor de woning. Bedlinnen kunt u ter plaatse huren à € 4.00 per bed (bij boeking opgeven), of zelf meenemen, handlinnen brengt u zelf mee en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 230,00