Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Habscheid (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Habscheid. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Habscheid. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Habscheid betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Habscheid hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Habscheid:

Zomervakantie Atlas toppers in Habscheid

Vakantiewoningen Habscheid

Duitsland Eifel Habscheid

De vakantiewoning bevindt zich op de eerste etage. Doordat de woning compleet nieuw is zal het u aan niets ontbreken. De grote tuin rondom de woning zorgt ervoor dat u lekker kunt

zitten en de kinderen rustig hun gang kunnen gaan. Bij minder goed weer zal u zich ook binnen goed kunnen vermaken, daar in de dubbele garage diverse speeltoestellen staan, zoals een tafeltennistafel. Entree, woonkamer met zit- en eetgelegenheid, open keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers.bedden en twee 1-pers.bedden, badkamer met bad, douche en toilet. Verder: CV, TV, balkon, tuin met meubilair en speeltoestellen, magnetron, wasmachine, droogmachine en parkeerplaats bij de woning. Handlinnen wordt beschikbaar gesteld, bedlinnen kunt u huren voor € 2,50 per persoon, een kinderbed en -stoel zijn aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 180,00