Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Hinterweiler. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Hinterweiler. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Hinterweiler betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Hinterweiler hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Hinterweiler:

Zomervakantie Atlas toppers in Hinterweiler

Vakantiewoningen Hinterweiler

Duitsland Eifel Hinterweiler

We kunnen hier spreken over een uiterst luxe en moderne vakantiewoning op de begane grond van dit vrijstaande huis. De inrichting is geheel nieuw (2002) en met veel smaak verzorgd.

Aan uw terras grenst een grote diepe tuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen. Een prachtige woning met veel privacy. Entree, woonkamer met comfortabele 2-pers. slaapgelegenheid, compleet ingerichte keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed en een 1-pers. bed, luxe badkamer met douche en toilet. Verder: CV, sat-TV, magnetron, parkeerplaats en terras met zitgelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig en kleine huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 10 per week.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 345,00