Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiewoning Lünebach

Deze woning is heel speciaal. De woning is namelijk gelegen boven een historisch café, genaamd Café 1900. De eigenaar heeft dit helemaal opgeknapt en er een authentiek karakter aan gegeven. U heeft

zelf geen “hinder” van het café want de sluitingstijd is 20.00. De woning is erg fraai en bevindt zich op de begane grond, 1e verdieping en zolder. De inrichting is meer dan verzorgd en comfortabel Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en open keuken, 1e verdieping: twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, badkamer met douche en toilet. De zolder is via de vlizotrap te bereiken, het bevinden zich nog twee 1-pers. bedden. Verder: Cv, sat-tv, en parkeerplaats naast de woning. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig, huisdieren zijn toegestaan. U betaalt ook voor het water naar verbruik. N.B.: in de woning mag niet gerookt worden.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
AvacZie site aanbieder€ 330,00vrije keuze
Deze woning is heel speciaal. De woning is namelijk gelegen boven een historisch café, genaamd Café 1900. De eigenaar heeft dit helemaal opgeknapt en er een authentiek karakter aan gegeven. U heeft zelf geen “hinder” van het café want de sluitingstijd is 20.00.
De woning is erg fraai en bevindt zich op de begane grond, 1e verdieping en zolder.
De inrichting is meer dan verzorgd en comfortabel Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en open keuken, 1e verdieping: twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, badkamer met douche en toilet. De zolder is via de vlizotrap te bereiken, het bevinden zich nog twee 1-pers. bedden.
Verder: Cv, sat-tv, en parkeerplaats naast de woning. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig, huisdieren zijn toegestaan. U betaalt ook voor het water naar verbruik.
N.B.: in de woning mag niet gerookt worden.
 Lees meer bij Avac