Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Mirbach (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Mirbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Mirbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Mirbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Mirbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Mirbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Mirbach

Vakantiewoning Mirbach

Duitsland Eifel Mirbach

In dit schitterende huis vindt u op de begane grond een prachtige vakantiewoning. De inrichting is fantastisch en zeer luxe. Het gemak van een vaatwasser het genot van vloerverwarming, het geeft net

dat beetje extra. Eigen entree, flinke woonkamer met zitcomfort, tevens 2 extra slaapmogelijkheden, fraaie luxe keuken, grote slaapkamer en een badkamer met douche. Verder vloerverwarming, SAT tv, terras met tuinmeubelen en parkeergelegenheid. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 260,00