Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Neidenbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Neidenbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Neidenbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Neidenbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Neidenbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Neidenbach

Vakantiehuis Neidenbach

Duitsland Eifel Neidenbach

Zeer verzorgd vakantiehuisje, type 2 onder 1 kap. Karakteristiek voor deze omgeving, maar met ruim plek voor 4 personen. Het woon- en slaapgedeelte bevindt zich over de gehele 1e verdieping. De eigenaar

woont ernaast en daar kun u ook gebruik maken van de zeer grote veilige tuin (afgesloten!). Leuke bestemming. Eigen entree, ruime hal met trap naar eerste verdieping woon – eetkamer, moderne open keuken, twee slaapkamers met in totaal vier 1 –pers. bedden (kunnen naast elkaar) en nog een open ruimte waar een 1-pers. bed staat, badkamer met douche. Verder: SAT TV, tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig, huisdieren zijn toegestaan voor € 10,= per week. N.B.: Voor de eventueel 5e persoon betaalt u ter plekke een toeslag van € 6,= per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 300,00