Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Nussbaum (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Nussbaum. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Nussbaum. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Nussbaum betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Nussbaum hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Nussbaum:

Zomervakantie Atlas toppers in Nussbaum

Vakantiewoning Nussbaum

Duitsland Eifel Nussbaum

In dit fraaie vrijstaande huis heeft u op de begane grond een uitstekende vakantiewoning tot uw beschikking. Op een klein opstapje bij de voordeur na is alles gelijkvloers dus ook mensen die

slecht ter been zijn kunnen hier terecht. Eigen entree, gezellige woonkamer met zithoek, luxe keuken met o.a. vaatwasser, 2 slaapkamers met in totaal één 2-pers.bed en twee 1-pers. bedden (er kan tegen een kleine vergoeding een extra bed geplaatst worden), luxe badkamer met douche. Verder: vloerverwarming, sat TV en tuinmeubelen bij de woning. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig en alleen kleine huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 260,00