Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Urb Bleialf. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Urb Bleialf. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Urb Bleialf betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Urb Bleialf hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Urb Bleialf:

Zomervakantie Atlas toppers in Urb Bleialf

Bungalow Vakantie Urb Bleialf

Duitsland Eifel Urb Bleialf

Deze vakantiebungalow staat midden in het zeer rustig gelegen dorpsdeel van Bleialf (7km). Urb is werkelijk prachtig gelegen midden in de mooie en vooral groene bossen van Südeifel, wat zeker uitnodigt tot

het maken van lange boswandelingen. Uw inkopen doet u in het gezellige plaatsje Bleialf. Bij uw vakantiebungalow is een grote tuin met speelattributen voor de kinderen. Entree, woonkamer, keuken, drie slaapkamers met twee 2-pers. bedden en twee 1-pers. bedden, badkamer met douche en toilet. Verder: elektroverwarming, satlliet tv, tuin met tuinmeubelen en grill, parkeergelegenheid. Bedlinnen kunt u huren voor € 5,= per persoon (bij boeking opgeven)of zelf meenemen, handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbed is niet aanwezig en 1 huisdier is toegestaan tegen betaling van € 3,= per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 235,00