Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)
Plaatsen
Walsdorf (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Walsdorf. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Walsdorf. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Walsdorf betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Walsdorf hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Walsdorf:

Zomervakantie Atlas toppers in Walsdorf

Vakantiehuis Walsdorf

Duitsland Eifel Walsdorf

In dit grote huis ( 170 m2 ) bevinden zich twee vakantiewoningen maar het huis wordt in zijn geheel aangeboden. Dit betekent dat u flinke ruimte heeft en de woning is wat

dat betreft ideaal voor twee families of een grote groep. De inrichting is zeer verzorgd en degelijk en bij de woning hoort een terras en een balkon. Begane grond: Entree, woonkamer, aparte keuken met eettafel, een slaapkamer met een 2-pers.bed en een badkamer met ligbad, douche en toilet. 1e verdieping: woonkamer met twee slaapmogelijkheden, aparte keuken met eettafel, drie slaapkamers, waarvan een “doorgangsslaapkamer” met in totaal een 2-pers.bed en twee 1-pers. bedden, badkamer met ligbad en toilet. Verder: Cv, sat-tv ( 2x ), wasmachine. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig, huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van 30,= euro per verblijf.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 400,00