Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Eifel (103)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Welchenhausen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Welchenhausen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Welchenhausen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Welchenhausen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Welchenhausen:

Zomervakantie Atlas toppers in Welchenhausen

Vakantiehuis Welchenhausen

Duitsland Eifel Welchenhausen

Aan de rand van de bossen met uitzicht over het dal wat doorkruist wordt door het riviertje de Our, ligt dit fraaie vrijstaande vakantiehuis. Zowel binnen als buiten vindt u alle ruimte.

Prettig is dat het huis een extra woonkeuken heeft, en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Wat de kinderen op prijs zullen stellen is de grote tuin met uitzichtspunt en natuurlijk de speelschuur waar zij zich uit kunnen leven op de grote trampoline, klimhut, tafeltennis en andere attributen. Een hartstikke leuke bestemming voor een (hernieuwde) kennismaking met de Eifel! Entree, woonkamer met zitcomfort, ruime woonkeuken, vier slaapkamers met in totaal vier 2-persoons bedden en een 1-persoonsbed, badkamer met ligbad en douche en 2e badkamer met douche, extra woonkeuken. Verder een satelliet tv, wasmachine, opblaaszwembadje (zomer), tuin met zitje, grill en speelhuis. Bedlinnen kunt u huren (€ 5,- p.p) of zelf meenemen (bij boeking opgeven!), handlinnen neemt u zelf mee, kinderbed en stoel zijn aanwezig en huisdieren zijn toegestaan. NB: u dient tevens het waterverbruik te voldoen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 3.0/5 (1 stem)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 199,00