Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Harz (35)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bad Sachsa Tettenborn. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bad Sachsa Tettenborn. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bad Sachsa Tettenborn betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bad Sachsa Tettenborn hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bad Sachsa Tettenborn:

Zomervakantie Atlas toppers in Bad Sachsa Tettenborn

Vakantiewoningen Bad Sachsa Tettenborn

Duitsland Harz Bad Sachsa Tettenborn

Uw luxe en sfeervolle vakantiewoning bevindt zich in 't souterain. Vanuit de woonkamer loopt u zo de enorme tuin in. De woning is uitermate netjes en fris ingericht. Ook de keuken en

de badkamer zijn luxueus ingericht. Gezellige woonkamer met zit- en eethoek, fraaie keuken met o.a. vaatwasser, twee goede slaapkamers met één 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer met douche. Verder: grote tuin met zitje, sat KTV, wasmachine gebruik op aanvraag, parkeergelegenheid bij de woning. Bed- en handlinnen is aanwezig, kinderbed en -stoel aanwezig, huisdieren zijn niet toegestaan en u wordt vriendelijk verzocht niet te roken in de woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00

Vakantiewoning Bad Sachsa Tettenborn

Duitsland Harz Bad Sachsa Tettenborn

In het dorpsdeel Tettenborn, enkele kilomets buiten Bad Sachsa, ligt uw woning op de begane grond (souterrain) van deze fraaie bungalow.De woning is modern en smaakvol ingericht en u loopt zo de

tuin in. Een fijne bestemming met veel privacy! Eigen entree te bereiken via buitentrap, woonkamer met grote zithoek en twee extra slaapmogelijkheden, fraaie moderne open keuken, slaapkamer met 2-pers. bed en grote badkamer met douche. Verder: CV, satelliet KTV, flinke tuin met zitje en barbecue en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen is aanwezig, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn van harte welkom!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 260,00