Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Harz (35)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Badenhausen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Badenhausen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Badenhausen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Badenhausen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Badenhausen:

Zomervakantie Atlas toppers in Badenhausen

Vakantiewoning Badenhausen

Duitsland Harz Badenhausen

In dit fraaie huis kunnen wij u twee bijzondere vakantiewoningen aanbieden. Beide zijn modern en zeer luxe ingericht. De grote woning bevindt zich op de 1e verdieping en is zeer ruim. De

kleine woning bevindt zich in het souterrain en beschikt over een sauna! Verder loopt u vanuit deze woning zo de tuin in. Beide woningen zijn van uitstekende kwaliteit. Motoren en/of fietsen kunnen in de garage gestald worden (gratis). Entree, woonkamer met grote zithoek, luxe woonkeuken met o.a. vaatwasser, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden, twee 1-pers. bedden en 1 extra slaapmogelijkheid, twee luxe badkamers met één met ligbad, douche en toilet en een 2 met douche en toilet. Verder: CV, KTV (in grote woning extra KTV op 1 slaapkamer), grote tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed en kinderstoel is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan. N.B. In de woning mag niet gerookt worden!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 365,00