Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Harz (35)
Plaatsen
Neudorf (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Neudorf. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Neudorf. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Neudorf betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Neudorf hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Neudorf:

Zomervakantie Atlas toppers in Neudorf

Chalet Neudorf

Duitsland Harz Neudorf

Dit leuke chalet ligt aan de rand van Neudorf. Het huis is omgeven door een fraaie grote zonnige tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Het chalet is helemaal gerenoveerd en aangepast

aan de moderne maatstaven. Het huis biedt diverse extra's, zo heeft het onder andere twee keukens en badkamers waardoor het goed geschikt is voor samenreizenden die gesteld zijn op een beetje meer privacy. De inrichting is zonder meer goed, sfeervol en prettige zaken als vaatwasser, internetaansluiting en verhogen uw vakantiegevoel. Verder biedt de eigenaar nog een drietal fietsen aan die tegen vergoeding gehuurd kunnen worden Entree, woonkamer met zitcomfort, luxe open keuken met vaatwasser, extra woonkeuken met eetgedeelte, twee slaapkamers met in totaal één 2- pers. bed en twee 1 pers. bedden, een extra bed kan geplaatst worden, twee fraaie badkamers met douche. Verder: 2x satelliet-tv,internet, tuin met meubilair en garage. Deze is op verzoek te huur tegen een vergoeding van ? 2,- per dag. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan. U wordt vriendelijk verzocht in de woning niet te roken. NB: Deze woning is ook als 2-3 pers. chalet te huur. Voor indeling en prijzen kijkt u onder codenummer 983!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 443,00

Neudorf

Duitsland Harz Neudorf

Heerlijk gelegen chalet welke u geheel alleen bewoont. Het huis is omgeven door een grote tuin met bbq en voor het chalet beschikt u over een groot houten terras met zitje. De

inrichting is zeer verzorgd en biedt prettige zaken als een sfeervolle woonkamer met internetaansluiting en een luxe open keuken met o.a. vaatwasser. Tegen vergoeding bestaat de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Leuke bestemming! Entree, ruime woonkamer met goed zitcomfort, open keuken, slaapkamer met één 2- pers. bed, extra bed kan geplaatst worden, badkamer met douche. Verder: satelliet-ktv vaatwasser,internetaansluiting, grote tuin met zitje. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan. U wordt vriendelijk verzocht in de woning niet te roken. NB: Dit chalet is ook als 5 pers. chalet te huur. Voor indeling en prijzen kijkt u onder codenummer 980!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 359,00