Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Harz (35)
Plaatsen
Wieda (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Wieda. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Wieda. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Wieda betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Wieda hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Wieda:

Zomervakantie Atlas toppers in Wieda

Vakantiewoning Wieda

Duitsland Harz Wieda

In dit vroegere Gasthof bevinden zich een zestal vakantiewoningen. Deze zijn verschillend ingericht maar bieden voldoende plaats. Het huis ligt boven Wieda en u geniet dan ook vanuit de tuin met zitje

en speeltoestellen een fraai uitzicht. Hoewel het gasthof niet meer als zodanig gebruikt wordt, biedt de eigenaar en zijn vrouw als service de mogelijkheid om een ontbij voor u te verzorgen en zelfs kan er naar wens voor u gekookt worden. Verder is er nog een eenvoudige fitnessruimte aanwezig en een ruimte met wasmachine en droger (tegen vergoeding). De woningen zijn van verschillende grootte. Ze beschikken echter alle over een woonkamer, al of niet open keuken met magnetron, en een badkamer met douche. De 971 is de grootste heeft twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en een extra bed en een 2e badkamer. Verder: satelliet KTV, gemeenschappelijke tuin met zitje en grillmogelijkheid, speeltoestellen, broodjesservice en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toesgestaan. Indien u de woning niet schoon achterlaat, betaalt u voor de eindreiniging. U wordt ook vriendelijk verzocht niet in de woning te roken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 400,00