Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Harz (35)
Plaatsen
WIENRODE (3)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in WIENRODE. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in WIENRODE. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in WIENRODE betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in WIENRODE hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in WIENRODE:

Zomervakantie Atlas toppers in WIENRODE

Vakantiewoning AM M?HLENTEICH

Duitsland Harz WIENRODE

Locatie

Vakantiewoning Am M?hlenteich staat in het vakantieplaatsje Wienrode. Dit dorp ligt op ??n van de mooiste plekjes in de Harz, 14 km ten westen van Quedlinburg en slechts 8 km ten noordoosten

van het stuwmeer Rappbode. Dit vrijstaande huis staat op slechts 4 km van het gezellige Blankenburg. Hier vindt u gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. U woont hier heerlijk centraal om verschillende uitstapjes te maken. Quedlinburg met de 1200 prachtige vakwerkhuizen is een bezoek meer dan waard. Op 52 km van uw vakantiehuis ligt Goslar; een bezienswaardige stad die sinds 1993 op de lijst van Werelderfgoedlijst staat. Uw vakantiehuis is zeer compleet ingericht en recentelijk gerenoveerd. Ondanks de 6-persoons aanduiding kan het wat aan de krappe kant zijn met dit aantal. Vakantiewoning Am M?hlenteich staat op een 1,5 ha groot stuk met een eigen meertje met roeiboot, waar u zonder vergunning kan vissen.

Uw woning

60 m?. Entree via overdekt terras, gezellige woonkamer met bankstel, satelliet-ktv (beperkt Nederlandse ontvangst), eettafel, radio en telefoon. Aparte keuken met 3 kookplaten, oven, magnetron, toaster en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 ??npers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 3 ??npers. bedden. De woning is zeer compleet ingericht en recentelijk gerenoveerd. Overdekt terras, tuinmeubels, barbecue en speelweide.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning AM MÃÂœHLENTEICH

Duitsland Harz WIENRODE

Locatie

Vakantiewoning Am MÌhlenteich staat in het vakantieplaatsje Wienrode. Dit dorp ligt op één van de mooiste plekjes in de Harz, 14 km ten westen van Quedlinburg en slechts 8 km ten noordoosten

van het stuwmeer Rappbode. Dit vrijstaande huis staat op slechts 4 km van het gezellige Blankenburg. Hier vindt u gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. U woont hier heerlijk centraal om verschillende uitstapjes te maken. Quedlinburg met de 1200 prachtige vakwerkhuizen is een bezoek meer dan waard. Op 52 km van uw vakantiehuis ligt Goslar; een bezienswaardige stad die sinds 1993 op de lijst van Werelderfgoedlijst staat. Uw vakantiehuis is zeer compleet ingericht en recentelijk gerenoveerd. Ondanks de 6-persoons aanduiding kan het wat aan de krappe kant zijn met dit aantal. Vakantiewoning Am MÃŒhlenteich staat op een 1,5 ha groot stuk met een eigen meertje met roeiboot, waar u zonder vergunning kan vissen.

Uw woning

60 m². Entree via overdekt terras, gezellige woonkamer met bankstel, satelliet-ktv (beperkt Nederlandse ontvangst), eettafel, radio en telefoon. Aparte keuken met 3 kookplaten, oven, magnetron, toaster en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. De woning is zeer compleet ingericht en recentelijk gerenoveerd. Overdekt terras, tuinmeubels, barbecue en speelweide.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning AM MÜHLENTEICH

Duitsland Harz WIENRODE

Locatie

Vakantiewoning Am Mühlenteich staat in het vakantieplaatsje Wienrode. Dit dorp ligt op één van de mooiste plekjes in de Harz, 14 km ten westen van Quedlinburg en slechts 8 km ten noordoosten

van het stuwmeer Rappbode. Dit vrijstaande huis staat op slechts 4 km van het gezellige Blankenburg. Hier vindt u gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes. U woont hier heerlijk centraal om verschillende uitstapjes te maken. Quedlinburg met de 1200 prachtige vakwerkhuizen is een bezoek meer dan waard. Op 52 km van uw vakantiehuis ligt Goslar; een bezienswaardige stad die sinds 1993 op de lijst van Werelderfgoedlijst staat. Uw vakantiehuis is zeer compleet ingericht en recentelijk gerenoveerd. Ondanks de 6-persoons aanduiding kan het wat aan de krappe kant zijn met dit aantal. Vakantiewoning Am Mühlenteich staat op een 1,5 ha groot stuk met een eigen meertje, waar u zonder vergunning kan vissen.

Uw woning

60 m², entree via overdekt terras, gezellige woonkamer met bankstel, satelliet-ktv (beperkt Nederlandse ontvangst), eettafel, radio en telefoon. Aparte keuken met 3 kookplaten, oven, magnetron, toaster en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. en 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e Etage: 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. De woning is zeer compleet ingericht en recentelijk gerenoveerd. Overdekt terras, tuinmeubels, barbecue en speelweide.

Extra's

In het meertje ligt een roeiboot voor u klaar.

Bijzonderheden

Per 2010 alleen voor 5 personen boekbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen