Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Harz (35)
Plaatsen
Zorge (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Zorge. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Zorge. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Zorge betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Zorge hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Zorge:

Zomervakantie Atlas toppers in Zorge

Villa Zorge

Duitsland Harz Zorge

Dit geweldige huis met de allure van een luxe villa, biedt veel, heel veel om het u naar de zin te maken. Fijne grote tuin, binnen alle ruimte en dan in het

souterrain een fitnessruimte, “dartbaan” en een mooie sauna. Ook op ander gebied is aan u gedacht om de vakantie het bijbehorende gemak te bezorgen. Zo vindt u ook nog een vaatwasser en een strijkkamer met wasmachine en droger. Fijne vakantie! Entree, grote woonkamer met deuren naar terrassentuin, complete woonkeuken, drie slaapkamers en een open slaapzolder met in totaal drie 2-pers. bedden en drie 1-pers. bedden, badkamer met ligbad en douche en een badkamer met douche, SAT ktv, wasmachine, droger, vaatwasser, tuin met grill, sauna en fitnessruimte. Bed- en handlinnen zijn aanwezig, kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen