Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Huis: Terug naar het verleden: Uniek vakantiehuis zonder keuken, maar met ONTBIJT INCLUSIEF. Mooi buitenhuis, in de wijk Karft, 4 km van het centrum van Wittenburg. Voor medegebruik: terrein 6.000 m2. Voor

alleengebruik: grote, verzorgde tuin. Zitje in de tuin, tuinmeubelen. In het huis: centrale verwarming. Kok op verzoek (extra). Half pension op verzoek. Parkeerplaats bij het huis. Winkel 80 m, levensmiddelenwinkel 3 km, supermarkt 3.5 km, restaurant 3.5 km, bakkerij 200 m, station Hagenow Land 19 km, openluchtzwembad 3.6 km, manege 15 km, skipisten 3.5 km, golfterrein 40 km. Let op: niet geschikt voor kleine kinderen. Het rietgedekte vakantiehuis is in 2005 naar origineel ontwerp uit de 17e eeuw met veel liefde voor detail gebouwd en bevindt zich voor de poorten van het biosfeerreservaat van de Schaalsee. Uitstapjes in de regio of activiteiten in het huis die het verleden levendig houden, hier is bijna alles mogelijk. Op verzoek worden schildercursussen en georganiseerde tochten tegen betaling gerealiseerd.De woning: Huis 12 kamers 200 m2 op 2 verdiepingen, op de begane grond, antiek en romantisch ingericht: grote woon-/eetkamer 100 m2 met tegelkachel, uitgang naar de tuin, naar het terras. 6 kamers, elke kamer heeft 2 bedden. 2 douche/WC's. Vloerverwarming. Bovenverdieping: 1 kamer met 1 bed. 1 2-pers. kamer. Terrasmeubelen. Naast de grote woonruimte zijn er nog een twee Klönkammern (gezellige kamers) die uitnodigen om te verpozen. Het vakantiehuis heeft GEEN keuken, koelkast, serviesgoed en bestek zijn echter aanwezig. In de grote woon-/eetkamer bevindt zich evenwel een antiek houtgestookt fornuis, dat op afspraak en in het bijzijn van de huiseigenaar goed gebruikt kan worden voor het bereiden van warme maaltijden (door het brandgevaar is het aansteken zonder de huiseigenaar niet toegestaan). Tegen betaling bestaat bovendien de mogelijkheid om een kok te engageren, welke op het antieke fornuis het door u gewenste menu bereidt. Op de zolderverdieping van het huis bevindt zich aanvullend een grote niet verwarmde en ongemeubileerde Tenne (deel), die als speelkamer gebruikt kan worden. Op verzoek (vooraf aanvragen) en tegen betaling, kan deze ruimte voor conferenties of vergaderingen in orde worden gemaakt.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
InterhomeZie site aanbieder€ 3651,00vrije keuze
Huis: Terug naar het verleden: Uniek vakantiehuis zonder keuken, maar met ONTBIJT INCLUSIEF. Mooi buitenhuis, in de wijk Karft, 4 km van het centrum van Wittenburg. Voor medegebruik: terrein 6.000 m2. Voor alleengebruik: grote, verzorgde tuin. Zitje in de tuin, tuinmeubelen. In het huis: centrale verwarming. Kok op verzoek (extra). Half pension op verzoek. Parkeerplaats bij het huis. Winkel 80 m, levensmiddelenwinkel 3 km, supermarkt 3.5 km, restaurant 3.5 km, bakkerij 200 m, station Hagenow Land 19 km, openluchtzwembad 3.6 km, manege 15 km, skipisten 3.5 km, golfterrein 40 km. Let op: niet geschikt voor kleine kinderen. Het rietgedekte vakantiehuis is in 2005 naar origineel ontwerp uit de 17e eeuw met veel liefde voor detail gebouwd en bevindt zich voor de poorten van het biosfeerreservaat van de Schaalsee. Uitstapjes in de regio of activiteiten in het huis die het verleden levendig houden, hier is bijna alles mogelijk. Op verzoek worden schildercursussen en georganiseerde tochten tegen betaling gerealiseerd.De woning: Huis 12 kamers 200 m2 op 2 verdiepingen, op de begane grond, antiek en romantisch ingericht: grote woon-/eetkamer 100 m2 met tegelkachel, uitgang naar de tuin, naar het terras. 6 kamers, elke kamer heeft 2 bedden. 2 douche/WC's. Vloerverwarming. Bovenverdieping: 1 kamer met 1 bed. 1 2-pers. kamer. Terrasmeubelen. Naast de grote woonruimte zijn er nog een twee Klönkammern (gezellige kamers) die uitnodigen om te verpozen. Het vakantiehuis heeft GEEN keuken, koelkast, serviesgoed en bestek zijn echter aanwezig. In de grote woon-/eetkamer bevindt zich evenwel een antiek houtgestookt fornuis, dat op afspraak en in het bijzijn van de huiseigenaar goed gebruikt kan worden voor het bereiden van warme maaltijden (door het brandgevaar is het aansteken zonder de huiseigenaar niet toegestaan). Tegen betaling bestaat bovendien de mogelijkheid om een kok te engageren, welke op het antieke fornuis het door u gewenste menu bereidt. Op de zolderverdieping van het huis bevindt zich aanvullend een grote niet verwarmde en ongemeubileerde Tenne (deel), die als speelkamer gebruikt kan worden. Op verzoek (vooraf aanvragen) en tegen betaling, kan deze ruimte voor conferenties of vergaderingen in orde worden gemaakt.
 Lees meer bij Interhome