Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Moezel (7)
Plaatsen
Lieser (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Lieser. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Lieser. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Lieser betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Lieser hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Lieser:

Zomervakantie Atlas toppers in Lieser

Vakantiewoningen Lieser

Duitsland Moezel Lieser

Deze ruime vakantiewoningen bevinden zich op de begane grond (211) of 2e etage (281) van dit vrijstaande huis. De inrichting is comfortabel. U beschikt over een grote tuin met terras met tuinmeubeltjes.

De eigenaar van deze woningen produceert zelf heerlijke moezelwijnen en is zeker bereid om u de wijnen te laten proeven! Een prima stek om de oevers van de Moezel te verkennen. Entree, woonkamer mt zitcomfort en twee extra slaapplaatsen, compleet ingerichte keuken, twee slaapkamers met in totaal twee 2-pers. Bedden, drie badkamers met douche. Verder: CV, KTV, balkon, tuin met tuinmeubelen en terras en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbedje is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 452,00