Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Moezel (7)
Plaatsen
Osann (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Osann. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Osann. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Osann betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Osann hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Osann:

Zomervakantie Atlas toppers in Osann

Vakantiewoningen Osann

Duitsland Moezel Osann

U woont hier midden tussen de wijnranken net even buiten Osann. De woning bevindt zich tegen een berghelling. Het huis waarin de vakantiewoning zich bevinden is geheel nieuw en aangebouwd aan het

huis van de eigenaar. De grote woning bevindt zich op de gehele begane grond en verdient zeker het predikaat "topper". De twee kleinere bevinden zich op de 1e etage en zijn ook modern en fraai ingericht. Entree, zeer grote sfeervolle woonkamer met zit-en eethoek, goed ingerichte keuken, drie slaapkamers met in totaal één 2-pers. bed en vier 1-pers. bedden, badkamer met douche.Verder: CV, KTV, terras met tuinmeubilair en parkeergelegenheid. Bedlinnen wordt beschikbaar gesteld, handlinnen dient u zelf mee te nemen, een kinderbedje is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van € 2,- per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 285,00