Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Moezel (7)
Plaatsen
Pölich (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Pölich. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Pölich. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Pölich betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Pölich hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Pölich:

Zomervakantie Atlas toppers in Pölich

Vakantiewoningen Pölich

Duitsland Moezel Pölich

Op een zonnige helling bevindt zich dit prachtige, vrijstaande huis. Op de begane grond bevindt zich uw luxueuze vakantiewoning van waaruit u een werkelijk schitterend uitzicht heeft op de Moezel en de

omliggende wijnranken, welke zo karakteristiek zijn voor dit gebied. Entree, woonkamer (met extra 1-pers. bedbank) met open keuken, twee slaapkamers met twee 1-pers. bedden en een 2-pers. bed, badkamer met douche.Verder: CV, KTV, telefoon, tuin met meubelen, parkeerplaats bij de woning. Bed- en handlinnen is aanwezig, een kinderbed is niet aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan. N.B.: Deze woning is zeer geschikt voor minder validen. Tevens is er een 2-pers. studio te huur (zie code 359).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 250,00

Studio Pölich

Duitsland Moezel Pölich

Ideaal om te combineren met woning 358 vindt u eveneens op de begane grond (enkele treden) een zeer verzorgde woonstudio. U geniet vanaf uw eigen terras van een mooi panorama over de

omgeving. De woning heeft een uitstekende inrichting met woonkamer en een deels daarvan afgescheiden open slaapkamer. Woonkamer met zitcomfort, deels afgescheiden slaapgedeelte met 2-pers. bed, open keuken, badkamer met douche. Verder: KTV, terras met zitje, grote tuin met diverse toestellen. Huisdieren niet toegestaan, kinderbed aanwezig, bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 200,00