Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Moezel (7)
Plaatsen
Schleich (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Schleich. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Schleich. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Schleich betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Schleich hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Schleich:

Zomervakantie Atlas toppers in Schleich

Vakantiewoning Schleich

Duitsland Moezel Schleich

Dichterbij de Moezel kunt u bijna niet zitten. Dit huis ligt aan de rivier. Het heeft 2 nieuwe vakantiewoningen (Code 347 en 348) met een fraaie gezellige inrichting. Vanaf uw terras of

balkon ziet u de bootjes voorbij varen. 347: begane grond ( enkele treden ) , woonkamer met zitcomfort, woonkeuken, twee slaapkamers met in totaal één 2- pers. bed en twee 1-pers. bedden, badkamer met ligbad. Verder: ktv, ruim terras met zitje, grote gemeenschappelijke tuin met fraai zicht op de rivier. Bed en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, kinderbed is aanwezig, huisdieren zijn niet toegestaan. De woning kent geen bijkomende kosten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 3.0/5 (1 stem)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 330,00