Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Wilsumer Berge Resort. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Wilsumer Berge Resort. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Wilsumer Berge Resort betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Wilsumer Berge Resort hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Wilsumer Berge Resort:

Zomervakantie Atlas toppers in Wilsumer Berge Resort

4 Persoons Chalet

Duitsland Niedersachsen Wilsumer Berge Resort

Het park biedt u vele voorzieningen waaronder de recreatieplas met zandstrand en 60 meter lange glijbaan. Jeu de boules banen en midgetgolf geven veel plezier voor jong en oud. Voor de sportievelingen

zijn er naast de tennisbanen een voetbalveld en volleybalveld aanwezig. Ook kan er een potje beachvolleybal gespeeld worden. Tevens is er skelter en fietsverhuur en waterfietsen mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen