Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Plaatsen
Monzel (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Monzel. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Monzel. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Monzel betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Monzel hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Monzel:

Zomervakantie Atlas toppers in Monzel

Duitsland Rijn Moezel Ahr Lahn Monzel

Huis: Het complex bestaat uit 3 gebouwen, gelegen in het centrum van Monzel. Voor medegebruik: ligweide. Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats. Winkel 50 m, restaurant 200 m, bushalte 50

m, openluchtzwembad 10 km, overdekt zwembad 10 km, tennis 500 m. Moezel (vissen, varen) 1 km. Wasmachine voor medegebruik (extra). Eveneens voor medegebruik: een recreatieruimte en een eenvoudige huisbar (30 m2, in de gewelfde kelder) met WC. Ideaal voor groepenen verenigingen.De woning: Huis in een rij 8 kamers 140 m2 op 2 verdiepingen, op de begane grond, eenvoudig en doelmatig ingericht: hal. 1 kamer met 2 bedden en douche/WC. 1 kamer met 2 bedden. 1 kamer met 1 bed en douche/WC. Bovenverdieping: 2 kamers, elke kamer heeft 2 bedden en wastafel. 1 kamer met 2 bedden en douche/WC. 1 kamer met 1 bed en wastafel. Douche/WC. Toegang tot de 1-pers. kamer op de begane grond is door de kamer met 2 bedden zonder douche. De keuken (oven, afwasmachine, magnetron), evenals de eet- en verblijfsruimte (20 m2) met kleuren-TV (satelliet) bevinden zich direct naast het huis in een apart gebouw (toegang via buitenaf). Het onder monumentenzorg staand vakantiehuis werd in het jaar 2000 gerestaureerd, waarbij het oorspronkelijke karakter bewaard is gebleven en beschikt over een binnenplein (open naar de straat toe) met tuinmeubelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 903,00