Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)
Plaatsen
Bonacker (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bonacker. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bonacker. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bonacker betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bonacker hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bonacker:

Zomervakantie Atlas toppers in Bonacker

Vakantiehuis Bonacker

Duitsland Sauerland Bonacker

Uw vakantiehuis is keurig gerestaureerd met originele zware balken in de woonkamer. Kinderen zijn van harte welkom om op de boerderij van de eigenaar een kijkje te nemen. Tevens is er een

schommel en een zandbak voor de kleintjes. Entree, woonkamer met gemakkelijk zitcomfort, keuken, twee slaapkamers met resp. één 2-pers. bed en twee 1-pers. bedden, extra bed, badkamer met douche.Verder: Electroverwarming, SAT TV, telefoon, tuin, balkon en terras met tuinmeubelen, parkeerruimte voor de woning. Bedlinnen is aanwezig, handlinnen neemt u zelf mee. Een kinderbed kan geplaatst worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 255,00