Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Bungalow Vakantie Brilon Madfeld

De fraaie bungalow herbergt op de 1e verdieping een prima vakantiewoning. U heeft hier voldoende ruimte getuige de 3 slaapkamers. Bij mooi weer kunt u heerlijk in de grote tuin vertoeven. Het

zwembad ligt op enkele honderden meters. Entree, woonkamer met zitje, eenvoudige open keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en één 1-pers. bed, badkamer met ligbad. Verder: CV, satelliet KTV, grote tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
AvacZie site aanbieder€ 274,00vrije keuze
De fraaie bungalow herbergt op de 1e verdieping een prima vakantiewoning. U heeft hier voldoende ruimte getuige de 3 slaapkamers. Bij mooi weer kunt u heerlijk in de grote tuin vertoeven. Het zwembad ligt op enkele honderden meters. Entree, woonkamer met zitje, eenvoudige open keuken, drie slaapkamers met in totaal twee 2-pers. bedden en één 1-pers. bed, badkamer met ligbad.
Verder: CV, satelliet KTV, grote tuin met zitje en parkeergelegenheid. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn niet toegestaan.
 Lees meer bij Avac