Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Diedenshausen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Diedenshausen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Diedenshausen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Diedenshausen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Diedenshausen:

Zomervakantie Atlas toppers in Diedenshausen

Vakantiewoning Diedenshausen

Duitsland Sauerland Diedenshausen

Dit huis is maar liefst 300 jaar oud en staat op monumentenzorg !! Van buiten is het een prachtig “vakwerkhuis” en de eigenaresse heeft op de begane grond een fantastische woning voor

2 personen ingericht. Een mengeling van authentiek en modern comfort wisselen elkaar af in deze ruime vakantiewoning. Ideaal voor een echtpaar dat eens even helemaal tot rust wil komen. Entree, ruime woonkamer met gemakkelijk zitcomfort en mooie open keuken met wasmachine, slaapkamer met een 2-pers. bed, badkamer met douche en toilet. Bed- en handlinnen wordt beschikbaar gesteld. Een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn op aanvraag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 250,00