Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Duitsland (795)
Regio's
Sauerland (92)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Kirchrarbach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Kirchrarbach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Kirchrarbach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Kirchrarbach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Kirchrarbach:

Zomervakantie Atlas toppers in Kirchrarbach

Vakantiewoningen Kirchrarbach

Duitsland Sauerland Kirchrarbach

Uw vakantiewoningen bevinden zich in het oudste huis (1788) van Kirchrarbach en omgeving. Het huis is schitterend gerestaureerd en behoort tot één van de mooiste vakwerkhuizen. De vakantiewoningen bevinden zich in een

apart gedeelte van het huis en u heeft een eigen ingang. Rondom de woningen bevindt zich een schitterende tuin met leuk zwembad. De woningen zelf zijn ingericht met mooie antieke meubelen. (430): Eigen entree, woon-/slaapkamer met twee 1-pers. bedden, keuken, eetkamer, één slaapkamer met één 2-pers. bed en badkamer met douche.Verder: CV, KTV, mooie tuin met tuinmeubelen en parkeergelegenheid bij de woning. Bedlinnen en handlinnen dient u zelf mee nemen, een kinderbed is aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Avac aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 210,00